“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Gott weiß ich will kein Engel sein

Unirytmi heittää häränpyllyä (mistäköhän tuokin sanonta on peräisin?) kun en ota melatoniinia, valvoin eilenkin aamukuuteen vaan koska en saanut unta, kello on nyt jo viisi, eli samalla linjalla mennään. Jonin äiti kävi tuomassa joululahjoja, mättöä on niin paljon ettei tiedä mistä aloittaisi.

Kävin tänään ostamassa pepsiä, muuten ollaan tässä kotona oltu aika tehokkaasti. Wowitan, katson sarjoja ja syön, siinä tämänhetkiset pääaktiviteetit. Olen voinut... hyvin. Luulisin. Ehkä.
Pari päivää meni vähän murheissa eräiden suunnitelmien kariutuessa, mutta eihän sitä voi vihainen olla jos toinen kuitenkin lähestyy taas parin päivän jälkeen, sehän olisi vain tyhmää. Varsinkaan jos kyseessä on pölli joka ei ymmärrä hienovaraista, no, mitään.

Kädestä kuoriutuu iho irti koska typerä iho.

Päädyin outoon osioon Tumblrissa, ehkä kohta olisi nukkumaanmenoaika. Sormea kutittaa juurikin siitä ihon kuoriutumiskohdasta.

Juuh... Eli joo. Moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti