“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

tiistai 27. tammikuuta 2015

Path of misfortune


World of WarcraftWhat my friends think I doWhat my mom thinks I doWhat society thinks I doWhat my boss thinks I doWhat I think I doWhat I really do,funny pictures,auto



















Joo mutta ei WoW ole surun aihe, ei ollenkaan. Tämä oli tämmöinen "hauska kevennys".

Kuitenkin, ai että, ei ole mitään sanottavaa. Paitsi että juuri vähän aikaa sitten ahdisti niin kovin että sitä otti Hearthstonessakin turpiin vain koska ei jaksanut ajatella ahdistukselta, joka tuntui ihan fyysisenä pahoinvointina jälleen kerran. Ei ole muuten pitkään aikaan tuntunut siltä... jaaaa siinä taisi olla vale, paljonhan on ahdistanut Japaniin lähtöön liittyvät hommat, vakuutuksista aina lentolippuihin (mitä siis ei vielä ole). Natoriin lähden, Sendain laidalla, pieni paikka joka meni tuhannen päreiksi tsunamissa. Että silleen. Näytti olevan kunnossa Google Mapsin perusteella, jonka kuvat oli päivätty elokuulle 2011, viisi kuukautta tsunamin jälkeen. Aikamoisia ne japanilaiset!

Ylihuomenna on elektroniikan uusintatentti, joka aiheuttaa suurta ahdistusta. Samana iltana pitäisi lähteä Ruotsiin hakemaan isälle uutta autoa, skippaan hienosti pakolliset fysiikan labrat ja joudun korvaamaan ne myöhemmin. Ja sekin ahdistaa. Kaikki ahdistaa.

Siinähän se nykyhetki on aika tiivistettynä. Ahdistaa kaikki, Joni ei puhu syystä X, kaikki junnaa paikallaan ikävässä tahmassa. Onneksi melatoniini rupeaa vaikuttamaan ja pääsen kohta nukkumaan. Viime yönä näin unta kissanpennuista. Ja ne pysyivät siinä unessa elossakin, tämä on positiivinen suunta. Nyt on viikko... neljä? Kolme kertaa jäljellä terapiaa, ja olen nyt jo sekoamassa, tämähän menee loistavasti. Muutaman kuukauden päästä pitäisi selvitä toisella puolella maapalloa yksin, se menee varmaan mahtavasti.

Näyttö on ihan naurettavan kirkas siihen nähden, että se on säädetty kuuteenkymppiin. Laskin arvoa viiteenkymppiin. Robasta alkoi uusinnat, kohta jatkuu The Walking Dead ja Faking It, elämä on jälleen elämisen arvoista. Mulla on paikka kahdessa raiditiimissä, sekin on mukavaa. Pikkuhiljaa brittiaksentti rupeaa kuulostamaan tutulta. Sain englannintunnilla kyselystä täydet pisteet. Viime viikolla olin paras luokassa järjestetyssä "visassa" (englannissa, bisness-sanastoa). Olisi sittenkin pitänyt lähteä opiskelemaan englantia, siinä sentään olen hyvä.


"Ich will das ihr mir vertraut
Ich will das ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spuehren
Jeden Herzschlag kontrollieren

Ich will eure Stimmen hoeren
Ich will die Ruhe stoehren
Ich will das ihr mich gut seht
Ich will das ihr mich versteht"

"I would you to trust me 
I would you to believe me 
I want to feel your eyes on me 
Every heartbeat to control 

I want to hear your voices 
I want to disturb to silence 
I want you to see me clearly 
I want you to understand me"

- Till Lindemann

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti