“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

lauantai 18. huhtikuuta 2015

I still give my everything to love you more

Perjantai-lauantaiyö käytetty hyvin Smiten ja MTG:n parissa. Mitä sitä turhaan nukkumaan tai mitään, energiajuomalla ja parin tunnin nokosilla menee hyvin. Mutta ah, on se vain mukavaa, ei siitä mihinkään pääse.

Paitsi että sittenhän kotiin palatessa pääsi hyvinkin siihen surkeuteen, että löytää itsensä syömästä osittain koviksi jääneitä nuudeleita katsoen animea. Hehkeää. Päähän sattuu, tuoli hajosi ja kaaduin lattialle pää edellä pari päivää sitten, edelleen jymistää takaraivossa.

Haluaisin katsoa Game of Thronesia, mutta ei ole yhteistyökykyinen jakso, ei. Viikon ja yhden päivän päästä on lähtö Japaniin, ja se pelottaa edelleen. Mahdollisesti päästään kuitenkin viikon reissulle Kushiroon menevien Heikin ja Mihnin kanssa, mikäli Railway Passin hommaminen onnistuu. Tuntuu mukavalta.

undefined
undefined

En ole päässyt akillesjänteen takia lenkille pitkään aikaan ja selkä ja hartiat ovat ihan jumissa, eikä kippaus lattialle varmaan auttanut asiaa. Naureskelin (ja kirosin) sitä eilen Heikin kanssa, miten surkeaa on, että kun ei tahallaan ole itsetuhoinen, niin sitten loukkaa itsensä kaikin muin keinoin. Että sattua täytyy, vaikka sitten väkisin.

undefined
undefined

Ajattelin kokeilla Makken innoittamana tietokoneen näytöstä sinistä valoa suodattavaa ohjelmaa, jos se vaikka auttaisi nukkumaan. Ilmeisesti rytmittää valotuksen päivänajan mukaan, tiedä häntä miten se sitten täällä toimii. Mutta aina kannattaa kokeilla, ei siitä haittaakaan ole.

Maanantaina asennetaan vihdoin ja viimein valokuitukaapeli, eli pääsen ehkä jopa nauttimaan nopeasta netistä muutaman päivän ajan ennen Nipponlandiin lähtöä. Täytyisi vielä hommata niitä jenejä. Hurjaa, täytyy tyhejntää tili.

Näh, GoT jää nyt myöhemmksi. Elder Scrolls Online it is then...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti