“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

lauantai 11. huhtikuuta 2015

So tell me, sweet sister, how do we go home?

Ahdistaa.

Ahdistaa.

Ahdistaa.

Yritän kattoa Game of Thronesia, lagailee koko ajan, netissä ei ole mitään, ei väsytä väsyttääpäs, eiku ei väsytä, emmätiiä, on kurja olo, on kylmä, on kuuma. Pelasin pitkään ESOa kunnes rupesin tuntemaan kuumuutta iholla ja näin silmäkulmastani miten piirtopöydän kynä liikkui itsekseen. En todellakaan tiedä mistä se johtui. Hullun (heh heh) lailla etsin merkkejä koneen ylikuumenemisesta tai mahdollisesta tulipalosta mutta mitään ei löytynyt, vainoharhailen täällä yksinäni ja haluaisin vain mennä nukkumaan mutten halua mennä nukkumaan vaan haluan muuttua iloiseksi ja onnelliseksi.

Haukotuttaa kovin mutta ei vain pysty menemään nukkumaan koska en pysty en halua haluan vain kirjoittaa tämän pahan olon pois koska muutakaan en osaa. Japani pelottaa suuresti, olen ihan varma että kaikki menee niin pieleen kun vain on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti